Interiorisme i arquitectura interior

“Transformem espais en llars amb alma”

Parlem dels teus somnis?

Reformes Integrals

Si estabas cercan una empresa de refomes integrals,
estàs en el lloc adequat
graphical divider

Reforma integral i interiorisme

VB és una empresa de reformes integrals a Barcelona que ha fet de l’excel·lència el seu senyal d’identitat. Som un estudi jove i dinàmic que ha dut a terme projectes increïbles per a clients i espais de tota mena, que després de la nostra intervenció, han resultat en joies de el disseny.

Image

Disseny d'interiors

En VB Reformes Integrals t’oferim un assessorament apassionat, creatiu i personalitzat per aconseguir el millor disseny que compleixi amb totes les teves exigències. L’excel·lència és un dels nostres valors més preuats.

Disseny d'interiors
Image

Reformes integrales

T’acompanyem durant tot el procés de la reforma, des del desenvolupament del projecte fins a l’execució de l’obra. Et garantim que treballant en conjunt aconseguirem la transformació que realment desitjas.

Reformes integrales
Sobre nosaltres

Proveïdors oficials de llars de somni
Sobre nosaltres

graphical divider

¿Por qué confiar en nosotros?

Cada diseño de interiores, cada obra, es una nueva oportunidad para hacer realidad los sueños de nuestros clientes.

Ese es nuestro objetivo, transformar juntos un espacio hacia la excelencia.

         

 

Preguntes que fan els nostres clients

Si, des de fa uns quants anys comptem amb diversos professionals que poden abordar qualsevol tipus de projecte que necessiti d’assessorament o seguiment d’un arquitecte. Podem oferir el servei de signatura i legalització de projectes.

Sí, també comptem amb dos dissenyadors en el nostre equip. Tots dos amb estils bastants diferents pel que podem abastar un gran ventall de dissenys i estils, depenent dels gustos i necessitats del client.

Si, un cop iniciada l’obra elaborem un calendari de seguiment de la mateixa, marquem des del primer moment un dia a la setmana de visita d’obra i el mantenim fins a la finalització dels treballs. A les visites d’obra assisteixen els professionals que són necessaris, arquitecte, cap d’obra o dissenyador.

El pressupost i les seves posteriors revisions són totalment gratuïtes.

Comptem amb equip propi en totes les àrees de l’obra, els únics treballs que subcontractem són els que requereixen un procés de fabricació com ara la fusteria d’alumini, els mobles de cuina, etc.

Si, treballem amb contracte d’obra, que conté les clàusules estipulades pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona per a aquest tipus de treballs. S’hi recullen els terminis de garantia i la retenció a fi d’obra, si fos necessari.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  deco-blob-9 decoration
  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?