Descobreix la nostra història

Més de 10 anys d’experiència a la teva disposició

Icon For Play

VB no és només una empresa de disseny i de reformes integrals a Barcelona, ​​som proveïdors oficials dels somnis dels nostres clients.

Imagina a un noi ucraïnès anomenat Vitaliy i a una uruguaiana anomenada Florència que es coneixen un dia a Madrid, s’enamoren i decideixen compartir la seva vida junts a Barcelona.

Gràcies al seu innat esperit emprenedor i capacitat de lideratge, Vitaliy va començar a treballar pel seu compte, tot i saber que no seria fàcil.

 

Així va néixer VB: amb una idea i molta il·lusió.

Image

Vam començar des de zero, amb molt d’esforç i moltes ganes. A Vitaliy li sortien alguns petits treballs de pintor aquí i allà. Va ser una època d’afrontar cada dia amb molta creativitat i grans dosis de paciència, perquè els començaments de tot allò que val la pena, són complicats.

A poc a poc van sorgir més contactes i un dia va arribar la primera reforma integral. Una cosa senzilla i econòmica, però ho vam afrontar amb una il·lusió tremenda i va ser un èxit.

Ja saps que la vida reserva sorpreses en els llocs més insospitats. I això ens va passar a nosaltres: un antic company de futbol de Vitaliy el va cridar per dir-li que li havia passat el seu telèfon a un contacte molt important que necessitava reformar una propietat. I aquesta persona tan important va trucar.

Image

Va succeir aquesta alquímia única entre la valentia i el terreny desconegut, però vam aconseguir fer la reforma que el client desitjava, deixant el llistó molt alt.

I aquest va ser el nostre punt d’enlairament.

Des d’aquest moment, vam realitzar per a ell molts més encàrrecs del mateix nivell gràcies a la confiança que li transmetem i van anar arribant més i més persones interessades en aquesta màgia única que hem aconseguit en VB: la planificació i gestió impecable de Florència i l’execució de les reformes integrals amb el nivell de creativitat, detallisme i puntualitat de Vitaliy.

Construïm els somnis dels nostres clients. Fem realitat la idea de llar que es troba a la seva imaginació.

Gràcies a la nostra dissenyadora i el nostre equip de professionals únic, vam aconseguir que els clients ens confien la transformació dels seus espais i, és clar, sempre els brindem alt valor amb la nostra experiència, integritat i creativitat.

 

Sobre nosaltres

Proveïdors oficials de llars de somni

Ens apassiona la nostra feina i plasmem aquesta passió en cada pas que requereix una reforma integral. Ens encanten els projectes creatius, els clients que ens ofereixen reptes únics amb les seves llars i que confien en la nostra experiència i consell per aconseguir dissenys a mida.

Image

La nostra Missió

La missió de VB Reformes és desenvolupar projectes de disseny i dur-los a terme buscant satisfer les necessitats del client durant tot el procés, seguint els estàndards de qualitat i servei.

Image

Visió VB

La nostra missió és continuar creixent i posicionar-nos com una empresa líder en el sector de la construcció, evolucionat com a equip, millorant els nostres processos i innovant amb dissenys que superin les expectatives de client.

El nostre equip

Image

VITALIY BRONSKYY

CEO-Founder vb@vbreformas.es
Image

FLORENCIA SALAZAR

COO-Founder flor@vbreformas.es
Image

CAMILA SALAZAR

Executive Assistant to CEO camila@vbreformas.es
Image

GONZALO MOGDASY

Project Manager gonzalo@vbreformas.es
Les nostres oficines

Un espai únic barreja de color, llum i materials.

El ferro és un element fonamental, per suavitzar el seu pes hem afegit fusta de parquet natural, que aporta una sensació de calidesa i comoditat.

Creem així un espai pràctic, dinàmic i atractiu que ens permet treballar en equip i intercanviar coneixements i idees.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  deco-blob-9 decoration
  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?