Aribau

Aribau

Reforma integral d’un pis de 81 m2 situat al cor de L’Eixample.

Un dels objectius principals d’aquest projecte era mantenir els elements originals que conformen l’estructura de l’habitatge per no perdre l’encant barceloní que tant caracteritza aquest tipus de finques, per això una de les tasques que vam dur a terme, va ser descobrir el sostre de volta catalana.

Existeixen infinits exemples d’habitatges construïts amb aquest tipus de sostres, malgrat que actualment molts d’ells no es troben visibles, ja que són molts els immobles que, després d’un procés de rehabilitació, van amagar aquestes voltes mitjançant falsos sostres. També es van conservar els antics porticons de les finestres.

Es van realitzar totes les instal·lacions d’electricitat, lampisteria i aire condicionat per conductes. Pel que fa a la fusteria, es van construir mobles a mida per la cuina i es va dissenyar un taulell pel bany de fusta natural, fet a mà, respectant les corbes i formes del tall original. També es van instal·lar lavabos de pedra natural, peces úniques i amb molta personalitat que converteixen al bany en un espai diferent i acollidor.

 

Per aquest habitatge en concret, vam treballar amb l’estil rústic i l’estil modern, dues vessants que aparentment poden ser molt diferents però si es combinen adequadament poden aconseguir dissenys ideals per aquells que gaudeixen tant de l’estil clàssic i acollidor com de l’estil pràctic i modern.

La clau és fer una bona barreja de les textures, les referències visuals i el mobiliari. Per això s’han combinat materials naturals com la pedra i la fusta, sent aquests dos els grans protagonistes en tot el disseny.

El terra ha d’inclinar-se més a l’estil modern; textura llisa i neta que permet contrastar fàcilment amb altres elements. En el cas de les parets es pot jugar una mica amb els materials, han de portar textures rústiques, però també modernes. Això podria aconseguir-se texturitzant només algunes parets amb pedra o elements en fusta així com amb maó vist i deixar la resta de parets totalment llises i amb color neutral.

Pel que fa a les referències visuals a l’espai interior, el millor és inclinar-se per l’estil modern; amb això fem referència a deixar espais lliures i connectats visualment per poder apreciar la màgia del disseny.

Vine a veure'ns

 

direcció

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contacta'ns

Telèfon

+34 932 692 685 / +34 610 310 043