Call

Call

Reforma integral d’un pis de 71 m2 situat al cor del barri Gòtic.

El repte d’aquest projecte consistia, en què, en tractant-se d’una finca catalogada, totes les modificacions havien de realitzar-se d’acord als requeriments de l’Ajuntament pel que fa a aquest tipus de finques i al seu torn complint amb les expectatives del client.

Es van realitzar reforços estructurals per a la redistribució de l’habitatge i es va procedir a la instal·lació d’aire condicionat per split i calefacció. Pel que fa a la fusteria, comptàvem amb bigues originals en els sostres, encara que en mal estat, per la qual cosa es va optar per folrar-les amb fusta natural i incorporar en elles la il·luminació.

A més de totes les instal·lacions d’electricitat i lampisteria, es van construir mobles a mida i es van col·locar els electrodomèstics a elecció del client.

Pels terres, es va aixecar la ceràmica original, es va fer un nou planxé lleuger reforçat i es va col·locar fusta natural de roure.

L’element comú en aquest habitatge, tal com es pot observar, és la fusta.

La podem apreciar tant en terres i sostres com també en el mobiliari. Aporta un clima càlid a l’entorn i aconsegueix homogeneïtat en l’ambient

Vine a veure'ns

direcció

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contacta'ns

email

info@vbreformas.es

Telèfon

+34 932 692 685 / +34 610 310 043