Muntaner

Reforma Integral Muntaner 

Reforma integral d’un pis de 148 m2 situat al barri de Sant Gervasi.

En aquest projecte es va dur a terme un enderrocament total de l’antiga tabiquería per a donar lloc a una nova distribució d’espais. Es van renovar tots els revestiments i es van realitzar noves instal·lacions d’electricitat, lampisteria, aire condicionat, mobiliari a mida i fusteria. 

En quant al disseny interior, s’optà per certa simplicitat, la qual cosa no ha de confondre’s amb absència de disseny, sinó que ha d’entendre’s com a sinònim de minimalisme. La idea que subjeu en aquest estil és que menys és més. L’espai no cobra importància pel que conté, sinó per allò del que manca. 

Les seves principals característiques són l’extrema simplicitat de les seves formes, línies pures, espais buidats i colors neutres, en un ambient amb equilibri i harmonia. Destaquen els espais amplis, preferentment alts, i lliures. Un entorn harmònic funcional, fora del concepte d’excés, saturació i contaminació visual. 
Així, es conceben dissenys d’interiors en els quals els espais buits cobren major rellevància que els objectes presents en aquests. 

Utilitzem el blanc com a color predominant en tot l’habitatge per aportar claredat, juntament amb l’homogeneïtat dels terres de fusta natural. Afegim parets de maó vist, també en blanc, la qual cosa dota a l’ambient de cert aire industrial, una altra característica principal d’aquest tipus de disseny.

Vine a veure'ns

 

direcció

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contacta'ns

Telèfon

+34 932 692 685 / +34 610 310 043