Reforma Integral Loft Industrial Roc Boronat

Reforma de loft industrial

Aquest és un dels treballs insígnia de VB. El projecte va consistir en la transformació d’un pis antic i malament distribuït situat en el cor de Poblenou, Barcelona, en un loft de disseny industrial. Aquest estil en el disseny d’interiors es reflecteix a través de la barreja de ferro, formigó i fusta rústica. Té la capacitat d’aconseguir un estètic equilibri entre funcionalitat, calidesa i bellesa.

Per aconseguir el nostre objectiu, es van aprofitar els sostres alts i es va aixecar una segona planta que alberga les habitacions. Es van mantenir elements originals de la construcció com les voltes catalanes i el maó vist.

En una primera instància, l’immoble comptava amb una superfície de 50 m2, repartida en dues habitacions, un bany, cuina, i en aquest cas no hi havia saló. Mitjançant la redistribució de l’espai, com a resultat vam obtenir un dúplex de 70 m2 amb dues habitacions, bany complet, lavabo, una àmplia cuina americana, vestidor i un saló exterior amb balconada inclosa.

Per implementar l’estil industrial que hem esmentat abans, es van fabricar a mida tots els tancaments interiors en ferro i cristall. Per suavitzar el pes del ferro, es va instal·lar parquet de fusta natural i fulla ampla. La cuina compta amb armaris de 3 m d’alt, els amplis finestrals afavoreixen l’entrada de llum natural, element indispensable en l’arquitectura i disseny d’interiors donat que té la capacitat d’harmonitzar o destacar qualsevol habitació.

Es van realitzar a més treballs de nova instal·lació elèctrica i d’aire condicionat i calefacció, reforç de bigues en mal estat i reconstrucció de maó deteriorat. Es van fabricar a mida armaris de paret, mobles i tot el vestidor.

Tot el projecte, a més d’estar dissenyat íntegrament pel nostre equip, reflecteix els valors i objectius que té la nostra empresa. Tècnica, disseny i estil duts a terme a través d’un treball minuciós que representa de forma fidel la manera en la qual apostem per les nostres idees.

Tot el projecte de disseny el van realitzar els dissenyadors de VB

Vine a veure'ns

 

direcció

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contacta'ns

Telèfon

+34 932 692 685 / +34 610 310 043