Roc Boronat

Roc Boronat

Aquest és un dels treballs insígnia de VB. El projecte va consistir en la transformació d’un pis antic i malament distribuït situat en el cor de Poblenou, Barcelona, en un loft de disseny industrial.

Per a això es van aprofitar els sostres alts i es va aixecar una segona planta que allotja les habitacions. Es van mantenir elements originals com els revoltons i el maó. Es va redistribuir completament l’espai, oferint al client passar d’un pis de 50m2 amb solament un bany, cuina, sense saló i dues habitacions, a un dúplex de 70m2 amb dues habitacions, bany complet, lavabo, àmplia cuina americana, vestidor i saló.

Vam obtenir l’estil industrial que volia el client fabricant a mida tots els tancaments interiors en ferro i vidrel. Per suavitzar el pes del ferro, es va instal·lar parquet de fusta natural i lama ampla. La cuina disposa d’armaris de 3m d’alçada, els grans finestrals afavoreixen l’entrada de llum natural. Es van realitzar a més, treballs de nova instal·lació elèctrica i d’aire condicionat i calefacció, reforç de bigues en mal estat i reconstrucció de maó deteriorat. Es van fabricar a mida armaris de paret, mobles i tot el vestidor.

Tot el projecte de disseny el van realitzar els dissenyadors de VB

Vine a veure'ns

direcció

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contacta'ns

email

info@vbreformas.es

Telèfon

+34 932 692 685 / +34 610 310 043