Ronda Sant Antoni

Ronda Sant Antoni

Reforma integral d’un pis amb una superfície total de 138 m2 situat al barri del Raval, Barcelona.

Amb aquest projecte, el client volia proporcionar al seu habitatge un estil provençal-francès, que es caracteritza per la senzillesa dels seus ambients, lleugers, poc complicats i molt versàtils. Aporten calidesa a la llar i són molt acollidors.

Per això, es van respectar elements de l’estructura original com per exemple els sostres de volta catalana, els quals es trobaven ocults sotax falsos sostres. Aquestes construccions tradicionals són pròpies del modernisme català i atorguen a l’entorn un aire rústic i agradable.

Mitjançant polit, vàrem aconseguir recuperar el terra hidràulic original i també es va restaurar la xemeneia la construcció de la qual data de l’any 1936.

Es van realitzar treballs d’instal·lació elèctrica i lampisteria. Instal·lació d’aire condicionat per conductes amb bomba de fred/calor. Es va restaurar la fusteria exterior i es van instal·lar noves portes massisses per a l’interior.

A través de reforços estructurals vam redistribuir l’ambient i vam tractar les esquerdes originades pel pas del temps mitjançant cosit. On hi havía ceràmica, vaàrem col·locar terra radiant. Finalment, vam donar pas a la col·locació de mobiliari a mida i electrodomèstics.

Vine a veure'ns

direcció

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

Contacta'ns

email

info@vbreformas.es

Telèfon

+34 932 692 685 / +34 610 310 043