Reforma integral pis Aribau

Reforma integral d’un pis de 81 m2 situat al cor de L’Eixample.

Un dels objectius principals d’aquest projecte era mantenir els elements originals que conformen l’estructura de l’habitatge per no perdre l’encant barceloní que tant caracteritza aquest tipus de finques, per això una de les tasques que vam dur a terme, va ser descobrir el sostre de volta catalana.

Existeixen infinits exemples d’habitatges construïts amb aquest tipus de sostres, malgrat que actualment molts d’ells no es troben visibles, ja que són molts els immobles que, després d’un procés de rehabilitació, van amagar aquestes voltes mitjançant falsos sostres. També es van conservar els antics porticons de les finestres.

Es van realitzar totes les instal·lacions d’electricitat, lampisteria i aire condicionat per conductes. Pel que fa a la fusteria, es van construir mobles a mida per la cuina i es va dissenyar un taulell pel bany de fusta natural, fet a mà, respectant les corbes i formes del tall original. També es van instal·lar lavabos de pedra natural, peces úniques i amb molta personalitat que converteixen al bany en un espai diferent i acollidor.


Share:
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?