Magdalenes

Reforma integral

Share:

Magdalenes, cor del barri Gótic

Reforma integral d’un pis de 100 m² situat en el cor del barri Gótic.

El que més crida l’atenció en aquest projecte és la gran quantitat de materials que hem combinat utilitzant referències de diversos estils però que en conjunt creen una atmosfera única.

A primera vista destaca la paleta de colors triada, que en aquest cas està composta per tonalitats blaves i blanques. El blau és un color imperible i afable que d’una manera molt simple i elegant ens aporta pau i tranquil·litat. Ens convida a la desconnexió i facilita la nostra concentració. Una opció excel·lent és triar una paret, o bé el sostre de l’estada com a focus principal per al color i introduir elements brillants o que reflecteixin la llum. Per al nostre disseny triem una combinació que triomfa: blau i daurat; i la vam introduir a través d’accessoris de tota mena com per exemple: radiadors, marcs, llums, accessoris de bany, aixetes, etc.

Com en la majoria dels nostres projectes, hem utilitzat la fusta ja que es tracta d’un material multifuncional i molt important tant en arquitectura com en disseny. La seva aplicació principal és en paviments però nosaltres a més hem volgut introduir-ho en peces de mobiliari, tancaments i elements decoratius per a crear una atmosfera càlida i acollidora.

Per a preservar l’essència d’un habitatge típic del Gótic, hem conservat diversos elements de l’estructura original com les parets de maó vist, finestres i contrafinestres, voltes catalanes i bigues de fusta del sostre. Tots aquests elements han estat sotmesos a diversos procediments de reparació i manteniment per a poder conservar la seva pròpia naturalesa.

També cal destacar l’ús d’elements de l’estil industrial com per exemple el ferro forjat. És un material que en poder donar-li forma ofereix una infinitat d’opcions i aplicacions. Nosaltres hem optat per utilitzar-lo en marcs, divisòries, mobiliari i alguns ornaments.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?