Loft industrial Roc Boronat

Reforma integral

Share:

Reforma de loft industrial

Aquest és un dels treballs insígnia de VB. El projecte va consistir en la transformació d’un pis antic i malament distribuït situat en el cor de Poblenou, Barcelona, en un loft de disseny industrial. Aquest estil en el disseny d’interiors es reflecteix a través de la barreja de ferro, formigó i fusta rústica. Té la capacitat d’aconseguir un estètic equilibri entre funcionalitat, calidesa i bellesa.

Per aconseguir el nostre objectiu, es van aprofitar els sostres alts i es va aixecar una segona planta que alberga les habitacions. Es van mantenir elements originals de la construcció com les voltes catalanes i el maó vist.

En una primera instància, l’immoble comptava amb una superfície de 50 m2, repartida en dues habitacions, un bany, cuina, i en aquest cas no hi havia saló. Mitjançant la redistribució de l’espai, com a resultat vam obtenir un dúplex de 70 m2 amb dues habitacions, bany complet, lavabo, una àmplia cuina americana, vestidor i un saló exterior amb balconada inclosa.

Per implementar l’estil industrial que hem esmentat abans, es van fabricar a mida tots els tancaments interiors en ferro i cristall. Per suavitzar el pes del ferro, es va instal·lar parquet de fusta natural i fulla ampla. La cuina compta amb armaris de 3 m d’alt, els amplis finestrals afavoreixen l’entrada de llum natural, element indispensable en l’arquitectura i disseny d’interiors donat que té la capacitat d’harmonitzar o destacar qualsevol habitació.

Es van realitzar a més treballs de nova instal·lació elèctrica i d’aire condicionat i calefacció, reforç de bigues en mal estat i reconstrucció de maó deteriorat. Es van fabricar a mida armaris de paret, mobles i tot el vestidor.

Tot el projecte, a més d’estar dissenyat íntegrament pel nostre equip, reflecteix els valors i objectius que té la nostra empresa. Tècnica, disseny i estil duts a terme a través d’un treball minuciós que representa de forma fidel la manera en la qual apostem per les nostres idees.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?