Pis Call

Reforma integral d'un pis al cor del barri Gótic

Share:

Pis Call

Reforma integral d’un pis de 71 m2 situat en el cor del barri Gòtic.

El repte d’aquest projecte consistia, en què, en tractar-se d’una finca catalogada, totes les modificacions havien de realitzar-se d’acord als requeriments de l’Ajuntament pel que fa a aquest tipus de finques i alhora complint amb les expectatives del client.

Es van realitzar reforços estructurals en bigues i suports per redistribuir l’habitatge i així aconseguir una millor divisió de l’espai. Es va procedir a la instal·lació d’aire condicionat per split i calefacció.

Pel que fa a la fusteria, comptàvem amb bigues originals en els sostres, encara que en mal estat, per la qual cosa es va optar per folrar-les amb fusta natural i incorporar en elles la il·luminació.

En la mida del possible, sempre s’intenta conservar els elements originals de la construcció i en el cas que estiguin deteriorats, és fonamental utilitzar les tècniques i cura apropiats per restaurar-los. Aquests elements aporten a l’immoble un valor cultural i sobretot històric que és de vital importància mantenir.
A més de totes les instal·lacions d’electricitat i lampisteria, es van construir mobles a mida i es van col·locar els electrodomèstics a elecció del client. Per als terres, es va aixecar la ceràmica original, es va fer nou planxé lleuger reforçat i es va col·locar fusta natural de roure.

L’element comú en aquest habitatge, tal com es pot observar, és la fusta. És un material que en els últims anys s’ha convertit en el rei de del disseny d’interiors donat que és orgànic, estètic, fàcil de combinar, molt resistent i tèrmic ja que ajuda a climatitzar de forma natural els ambients en els quals es col·loca. Podem apreciar-la tant en terres i sostres com també en el mobiliari. Aporta un clima càlid a l’entorn i aconsegueix homogeneïtat en l’ambient.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?