Ronda Sant Antoni

Reforma integral

Share:

Reforma integral Ronda Sant Antoni

Reforma integral d’un pis amb una superfície total de 138 m2 situat al barri del Raval, Barcelona.

Amb aquest projecte, el client volia proporcionar al seu habitatge un estil provençal-francès, que es caracteritza per la senzillesa dels seus ambients, lleugers, poc complicats i molt versàtils. Aporten calidesa a la llar i són molt acollidors. La paleta de colors que utilitzen els interiors provençals estan protagonitzades pel blanc en totes la seva versions: no es tracta d’un blanc pur i immaculat sinó més aviat un ús del blanc en tota la seva gamma: blancs trencats, blanc que tendeixen a gris perla, blancs groguencs, crus, etc.

Es van respectar elements de l’estructura original com per exemple els sostres de volta catalana, els quals es trobaven ocults sota falsos sostres. Aquestes construccions tradicionals són pròpies del modernisme català i atorguen a l’entorn un aire rústic i agradable.

Mitjançant poliment, vàrem aconseguir recuperar el terra hidràulic original. Aquest tipus de paviment va aparèixer en els anys 30 i 40 i està inspirat en l’estil Art Decó i Modernista. En poc temps es va convertir en el paviment més utilitzat, tant en arquitectura domèstica com en edificis públics emblemàtics. Grans arquitectes de l’època com Gaudí i Lluis Domenech i Montaner van usar la rajola hidràulica per decorar alguns dels seus terres. També es va restaurar la xemeneia la construcció de la qual data de l’any 1936, any en el qual es va construir la finca.

Es van realitzar treballs d’instal·lació elèctrica i lampisteria. Instal·lació d’aire condicionat per conductes amb bomba de freda/calor. Es va restaurar la fusteria exterior i es van instal·lar noves portes massisses per a l’interior.

A través de reforços estructurals vam redistribuïr l’ambient i es van tractar les esquerdes originades pel pas del temps mitjançant cosit. On existia ceràmica, vam col·locar terra radiant. Finalment, vam donar pas a la col·locació de mobiliari a mida i electrodomèstics.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

    He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

    divider graphic

    Related Stories