Gran Vía Contrastes

Reforma integral

Share:

Gran Via, contrast de colors

Reforma d’un pis amb una superfície construïda de 75 m² situat a la Gran Via de les Corts Catalans.

Un dels reptes d’aquest projecte va ser treballar en una distribució que ens permetés optimitzar l’espai actual i alhora aconseguir una major entrada de llum natural a tot l’immoble. La nostra principal proposta va ser enderrocar part dels envans existents i unificar ambients, així, encara que la superfície construïda sigui la mateixa, aconseguim que el nostre camp visual abasti més espai, la qual cosa es tradueix en una major amplitut aparent.

Per a contribuir al concepte d’espai ampli, una de les idees plantejades va ser reduir al mínim el mobiliari i els elements decoratius triant poques peces però destacables.

En aquesta fase de la reforma vam tenir el plaer de comptar amb l’excel·lent gust del client, el qual ens va guiar en tot moment a través del seu criteri i originalitat. Com a professionals, el nostre objectiu és materialitzar les idees que arriben a la nostra taula, però ens sentim molt satisfets quan es genera aquesta classe de simbiosi amb els nostres clients.

Un dels objectius en quant al disseny interior, era jugar amb el contrast de colors, així que vam pensar que seria bona idea dissenyar un moble de TV del mateix color que la pintura dels porticons de la finestra.

El resultat va ser un vermell vibrant, que combat les energies passives i genera calidesa. És un color que brinda excel·lents resultats quan s’utilitza com a accent de color en ambients neutres, en forma de petits detalls com a peces de mobiliari, elements decoratius, etc.

També destaquen les peces de ceràmica tant en terres, parets així com en alguns revestiments. Per la il·luminació i recomanats pel nostre client, comptem amb la col·laboració de Fontini, fabricants de mecanismes elèctrics que aposten per dissenys autèntics, originals i 100% artesanals. Podem apreciar no només els mecanismes sinó també una magnifica llum penjant en el sostre de la cuina.

Algunes peces de mobiliari van ser acuradament seleccionades per a aportar color i personalitat a l’espai. Un exemple clar és el sofà del saló, o el capçal de l’habitació principal, de fusta amb acabat en tela.

En conjunt, vam poder crear un ambient que compta amb molta personalitat, càlid i sobretot, original.

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.

  He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

  divider graphic
  Escríbeme y te ayudo
  Hola, ¿en qué puedo ayudarte?
  Hola, soy Florencia,
  Encantada de saludarte.
  ¿En qué puedo ayudarte?