Reforma local Quesarium

L’objectiu d’aquest projecte era transformar un local comercial en una boutique de vins i formatges. Redistribuïnt l’espai aconseguim un ambient diàfan amb sostres alts on juga un paper fonamental l’entrada de llum natural.

Adoptem detalls de l’estil industrial que té com a base una arquitectura sense pretensions i un atractiu visual que molt té a veure amb les estructures de maó vist i els materials com el ferro.

Són habituals d’aquest estil les instal·lacions nues on es poden distingir canonades, bigues d’acer o desgastades i fins i tot el propi muntatge elèctric i on s’incorporen mobles de línies senzilles i rectes de ferro, acer i/o fusta.

Triem mobles de fusta natural, ja que la presència d’aquest material aporta un estil més orgànic a qualsevol projecte. Això, combinat amb la seva facilitat d’adaptació als espais, crea un ambient natural, armònic i agradable.


Share:
Image Image Image Image Image Image Image Image

Estàs a 1 pas.

Sol·licita la teva visita gratuïta a la teva llar o negoci. No durarà més de 30 minuts i no tindrà cap cost per a tu.





He llegit i accepto els termes de la política de privacitat de VB Reformes Integrals*

divider graphic

Related Stories