Gran Via

GRAN VIA

 

Remodeling of a 103 sq.m. apartment in L’Eixample, Barcelona.

The idea behind this project was to add spaciousness and natural light, compared with the original layout. To this end, we re-arranged the layout, taking down curtain walls and opening the living room.

Interior design was meant to highlight visual continuity of the home, so the same mouldings, wall cladding and natural wood parquet flooring were used across all spaces. We also made sure that our choices of woodwork tones go well together.

The decoration revolves around the timeless furniture style, with shades of white and grey dominating the color palette of the walls and furnishings.

Pay us a visit

address

C/ Doctor Trueta, 183 6º 10º, 08005 Barcelona

office hours

 From Monday to Friday from 08:00 to 14:00 and from 15:00 to 18:00

Contact us

email

info@vbreformas.es

Phone

+34 932 692 685 / +34 610 310 043